Inte mkt skrivet *ler*

Jag här i bloggen blir det inte mkt skrivet men det beror på att jag har fullt upp och helt enkelt inte gör den prioriteringen.

Hur leker livet då, jo jag tar saker från den ljus sidan, det finns alltid något positivt med allt.

Gunde har en öroninflammation och Grimm en ögoninflammation men de är hur pigga som helst för det men det blev ingen resa till utställningen i Odense i Danmark i helgen som var pga av detta. Vad kan man då hitta för positivt med det.?.......... jo Stefan & jag hade en mysig helg där vi umgicks med gamla goda vänner som inte har hund och så bjöd vi Stefans mamma & sambo på middag och skämde bort dem för en gångsskull, det brukar alltid vara det motsatta. Jennifer hade sovit hos dem mellan lördag och söndag så vi var barnfri, faktiskt jätte skönt att bara kunna tänka på sig själv..........sig själv & sig själv *asg*.........vi har ju de 2 fyrbenta som ska ha sitt så på söndagen var vi ute i skogen & la spår vilka gick jätte bra. Riktigt skönt med denna varma vinter, verkligen en fördel att vi kunnat spårat en hel del.

Idag har jag jobbat hela 12 timmar, det blir lite tungt men det blir så ibland så jag kan träna hund på dagtid, det gäller att planera så mkt som möjligt, att vara spontan är inte så lätt.

Nu ska jag sätta mig i soffan innan jag går & sover för att varva ner, har lärt mig att det är viktigt att ta det lugnt en stund innan jag lägger mig så hjärnan går ned i varv *ler*

Bye bye

Ullis

RSS 2.0