Veterinärvårdsförsäkring till salu

Jag har vunnit ett presentkort på veterinärvårdsförsäkring för 1 år hos Folksam. Kortet har ett värde på upp till 4.222 kr, man kan välja till dubbelveterinär vård och betalar då bara mellanskillnaden. Presentkortet har en gilitighetstid till Noveber 2011 och om du har tid kvar på den nuvarande försäkringen lägger Folksam in en bevakning så går övertagandet smidigt.

Är det nån som är intresserad av att köpa ovanstående av mig?

Att jag själv inte nyttjar det beror på att båda grabbarna redan är försäkrade hos Sveland så byta 1 av dem känns bara krångligt.

Om du är intresserade eller vill veta mer, ring mig antingen på 070-775 59 83 eller mejla mig på [email protected]

Tjingeling,

Ullis


TJH SM 2010

Då har jag & Gunde deltagit på Försvarmaktsmästerskapen 2010 och hamnade på 15:e plats av 30 startande. Jag är nöjd med våra insatser, det behövs så lite för att gå miste om många poäng som t ex att nolla ljudet vilket vi gjorde. Figuranterna var väldigt olika mellan dagarna, när vi gick på lördagen hördes inget som vi människor kunde uppfatta i skogen vilket var stor skillnad på söndagen då det knakade och brakade högt. Vinden markerde Gunde klockrent med betyg 10 :-D.

Hur var det då med mina tävlingsnerver? Jag var inte ett dugg nervös bara lagom taggad och vi hade skojj Gunde & jag. Grimm var med som maskot och fick ett träningspass i upplet rutan som var jätte svår i högt gräs. Gunde kämpade tappert och var en av de som fick poäng, många nollade uppletet trots erfarna både hundar och ägare.

Grimm den pratande Rottweilern, en lite rolig sak hände ute i skogen när jag torkade Grimm efter vår promenad. Han står då och stampar nöjt med bakbena samtidgt som ett morrande kommer ur strupen när jag torkar honom, sån är han, prat prat och åter prat. Likadant när han hoppar in i bilen så morrar han till och skuttar runt i buren. Ni kan ju tänka Er när jag står det och torkar honom och han låter vilket jag är van vid, vilka blickar det drog till sig innan de förstod att han morrade för det var skönt att bli torkad med handduk. Jag såg 2 huvuden med bekymrade blickar sticka upp bakom bilen för att kolla vad som stod på men deras oro stilades snabbt när de såg oss och jag kunde inte annat än le stort :-D


På bilden ovan är det jag och Gunnar som Stockholms ekipage, jag lät Gunde vila i bilen av taktiska skäl ;-)

Var det nån mer än jag som såg när Carina Berg flyttade in hos Gunde Svan, måste säga vilken härlig människa. Nu förstår jag bland annat varför han var & är så framgångsrik, han blir nästa aldrig nervös inför tävling. Nervositet och oro tar på orken och han kunde istället ha all sin kraft till att prestera max. Ska försöka tänka som han och inte vilja för mkt för då blir det inte bra för min del. Fick ett tips från hundvänner, F F F F = FULLT FOKUS FÖR FAN :-D tyckte det är rätt tänk med glimten i ögat.

Det som känns lite trist är att både Gunde & Grimm är i himla fin form och så tar tävlingssäsongen för brukset slut nu i september, men men that's life. Hoppas de får vara fortsatt friska så vi kan fortsätta tävla nästa år nu när jag fått ordning på mig själv (stabil i humöret :-D ) och de blivit bättre av både ålder och kastrering.

Så till ett ordspråk: "Skjut inte upp till i morgon vad du kan ha nöje av idag"

Tjingeling,

Ullis

RSS 2.0