Prioritera blogga....

...nä det är inget jag gör när familjen har semester och jag gärna vill vara med dem och inte sitta framför datorn om jag inte behöver, gott om tid är nått jag har ont om *ler*. Ibland är det jätte kul att blogga men nu känns det lite avlägset. MEN här kommer några rader ändå *ler*

Hör och häpna så är allt faktiskt riktigt bra med oss och alla friska. Grimm fick en jätte bra friskförklaring av sitt ben hos rehaben förra veckan, han har dock en liten liten rörelsemarkering men annars är allt toppen och musklar på sig mer och mer  *love*.

Vi har varit på Gröna Lund denna vecka och det var första gången för Jennifer, vilken lycka. Hon är modig som bland annat åkte nyckelpigan med mig, dagen blev lång men jätte rolig. Stefan åkte Insane och Jennifer kommenterade "pappa skrek" *asg*. Tack till Camilla, Andreas och Ida för sällskapet himla trevligt.

Massor med kort har jag tagit men ingen möjlighet att ladda upp dem i detta inlägg, de kommer senare.

Avslutar med några ord från Mia Törnblom som jag gillar skarpt:

"Tyck om dig själv och känn dig värdefull, oavsett vem eller vilka som finns i din omgivning"

"Älta inte saker som varit (menar då inte att bearbeta) detta gör att du får tid över, tid som du kan använda till att göra en massar bra, kreativa och roliga saker!"

"Det tar mycket tid att leva i självcentrerad oro och rädsla, lär dig om dina självcentrerade rädslor så att du kan städa bort dem och få tid över till annat som är roligare"

Tänkvärda ord som jag behöver påminna mig om med jämna mellanrum, inte lätt men dock så viktigt!

Må så gott & glöm inte att njuta av livet,

Ullis

Vår älskade dotter 3 år

Hipp hurra för Jennifer som fyller 3 år idag, inte klokt vad tiden går och det blir bara härligare och härligare att vara mamma till den underbara varelse *ler*.

Kalas har vi haft idag för 12 st kompisar på Andys Lekland och det blev jätte lyckat.




Här busar Jennifer med sin kompis Ida i soffan fast de egentligen inte får *ler*


Sen sitter de fint som små änglar *love*

Tjingeling,

Ullis

RSS 2.0