Här händer det mkt....

så därför blir det inte någe skrivet i bloggen, hinner helt enkelt inte med.

Stefan snickrar en altan till huset helt själv och jag är mäkta imponerad så händig han är!! Altanen blir idagsläget ca 40 kvm och nu är stommen gjord, trallen och stolparna står näst på schemat.

Själv så försöker jag måla huset när det inte regnar vilket det gör alldeles för ofta. Nått positivt med regnet är att jag då har passat på att lägga spår eftersom Gunde inte spårat så ofta i regn så har han svårt att hinna runt på bra tid. Grimm däremot gör inte så stor skillnad på regn eller ej. Måla tycker jag är helt ok däremot tejpande innan är ju så TRIST fast viktigt!

Har fått min första fästing i livet BLÄÄ än så länge känner jag ingenting och förhoppningsvis förblir det så utan biverkningar.

Även Stefan har blivit getingstucken, det låg en arg rackare på golvet som han klev på och gadden satte sig fast i foten, gick lätt igenom strumpan, helt otroligt.

Vi har även fått ett lass med ved att Stefan gulliga mor och bonus pappa, kluvet och klart men nu återstår massor av skottkärre lass så det även kommer in i vedboden.

Det har blivit en hel del hundträning, Gunde och Grimm går bra med det behöver slipas rejält. Det lite tråkiga men utmanande är att när det har blivit flyt i  vissa moment med Gunde så dyker nya problem upp som inte fanns där förut, jaja det är bara på't och hitta nya lösningar.

Jennifer vår älskade dotter är för det mesta glad och full av engergi men gisses vilket humör det finns i den lilla kroppen. Nått positivt med humöret är när hon försöker lära sig nya saker så ger hon inte upp i första taget vilket de har bekräftat från dagis. Humöret får hon utlopp för här hemma, *pust* och det går så fort över men jag får jobba hårt på att inte ha något kvarstående, vilket inte är lätt *frust* På dagis flyter allt på riktigt bra och hon stor trivs vilket är jätte skönt!

Annars mår vi alla bara bra och det är väldigt skönt! Ikväll ska vi grill och ha mysigt och försöka rå om varann!

Tjingeling,

Ullis

En olycka kommer sällan ensam.....

...jo det började med att jag igår kväll för första gången i mitt liv blev getingstucken ont som f-n gjorde det. Försökte ändå inte göra så stor affär av det eftersom Jennifer satt jämte, visst vill jag att hon ska ha respekt för dem men mer behövs inte.

Det var obehört varmt även på kvällen och Jennifer var övertrött och varm och ville INTE SOVA, det var tårar och tandagnisslan fast jag enligt konstens alla regler försökte få henne att sova. Till slut tystande hon och somnade utmattad efter att ha ropat åtskilliga gånger "mamma lill (vill) inte". Normalt så är Jennifer en dröm att lägga, inga problem alls och sover nätterna igenom i egen säng men inatt vaknade hon vid 2-tiden och ropade "lill inte" så det var att gå upp och trösta så somnade hon gott om ända till halv nio i morse. Då berättar Stefan som jobbat på natten att han har haft inbrott i bilen, troligen knarkare som stuligt laddaren till mobilen och hör och häpna BILBATTERIET!!!! Stefan köpte ett nytt på en nattöppen mack men naturligtvis så gick det inte lätt att byta så bilen fick han lämna i Slussen och blev snällt hemskjutsad av en kollega som bor i stan. Extra pengarna Stefan hade tjänat gick åt till att fixa bilen INGE KUL ALLS när det finns andra saker vi hellre vill göra. Om folk kunde ge sjutton i andras saker och förstå hur fel de gör!!

Idag målade jag klart framsidan på huset och det blev jätte fint & fräscht, började tejpa ikväll för att fortsätta målningen och nu av foderna. På vägen in till stan idag för att fixa lill bilen så köpte jag Natural Bandage som jag nu har sprayat under på Gundes trampdynor så får vi se om det hjälper, det räcker med Gundes långa konvalecens i våras pga klon, inga mera trasiga hundar nu! Stefan var jätte duktig och fixade smidigt lill bilen som nu fungerar som den ska igen, skönt eftersom vi är beroende av 2 bilar.

Mina tankar idag har även gått till Jojo som låtit Lexus vandra över regnbågsbron, RIP!

Vill gärna komma ut och spåra och ska försöka planera in det, längtar! Förövrigt mår vi alla bra skulle bara vilja ha lite mer tid och kunna umgås mer med Er vänner och bekanta MEN det blir mer så när min lottovinst trillar in, vänta bara, nu låter jag som min mamma *asg* 

Simma lungt,

Ullis

RSS 2.0