Nu är det Stefan tur att vara sjuk :-(

Vad har då hänt sen sist jag skrev.....................först har vi blivit med en STÖRRE Tv, en 50 tum, kanske i största laget insåg vi när vi kom hem MEN vilken KANON BILD. Saken är ju bara den att nu vill jag ha mer nya saker till vardagsrummet, inte bra att göra om så såna tankar dyker upp *asg* kan bli dyrt *ler*. Ni som känner Stefan vet nu att han är MEGA NÖJD *big smile* fast det blir inte mer tv tittande för det i det här huset!

Torsdagkväll städade jag ur bilen och det var verkligen nödvändigt, det var inte lite hundår som fanns bak runt hundburen *usch*. Det som är mindre kul är hur fort smutsigt det blir igen, jag önskar att det kunde bli lite minusgrader så man slipper det mesta av smutsen.

I fredags var Stefan tvungen att gå hem från jobbet, hans tur att bli sjuk, stackarn. Han har råkat på både ögoninflammation, ont i halsen, snuvig och ont i ena örat. Skönt att ha han hemma men mindre kul att han är sjuk, hoppas han inte har åkt på öroninflammation och att han blir bättre tills vi är bortbjudna på nyår.

Vad gjorde jag då i fredags kväll............en massa ärenden, grovsoporna, apotek, systembolag, IKEA - behöver en ny tv bänk till den STORA tv'n, dessutom hittar man alltid massor med annat smått & gott *ler*. Vad händer då på IKEA när jag kommer till kassan, fick varuhusets långsammast kassörska, jag skojar inte hon var verkligen det, jag fick tänka  många många posititiva tankar så jag inte skulle betée mig som "häxan surtant" . Jag frågade lite lugnt när det  ÄNTLIGEN var min tur "är det din första dag?".......och hon svara "nej" och inget mer! Mina positiva tankar bestod bland annat av "irritera dig inte på sånt som du inte kan göra något åt", fast ett tag tänkte jag om jag skulle hjälpa till i kassan, gammal kassörska som jag är *hehe* Kvällen avslutades med att handla på ICA så skafferi & kylskåp blev fyllda.

Vad har hänt då idag lördag? Jennifer vaknade vid 8 och då åt vi gemensamt frukost ihop, mysigt! Jag är ofta lite seg i starten på morgonen, inte min bästa tid på dygnet. Med frukost i magen och i trevig sällskap så laddade jag batterierna. Laste bilen full med mera grovsopor efter monteringen av tv bänken sen gick färden upp till skogen med Br "G".

La först ett spår till Grimm med 5 apporter + slut, fick till en spetsvinkel, Gunde fick ett spår som gick i varierad terräng över en åker, blöt skogsmark, berg och skog, även han fick en spetsvinkel. Meddans spåren låg så tog vi en promenad, liggtiden för Grimms spår blev ca 1 t & 10 min. Jag släppte på honom lite snett från sidan och upptaget var lite si & så, han gick över första pinnen MEN där efter gick det SUVERÄNT, han markerade alla pinnarna och spetsvinkeln tog han som han inte hade gjort annat!!! Vid ett tillfälle kollade han av en övergång, troligen av rådjuren som jag skrämmde upp när jag la Gundes spår men Grimm tog snabbt upp spåret igen, Jag är jätte nöjd med hur Grimm har börjat spåra och nu när han är sitt gamla jag och fri från skador & elände, så nu tycker jag det är kul igen att spåra med honom.

Gunde var laddad som tusan när han kom ur bilen eftersom jag hade gått med Grimm först "ORÄTTVIST" tycker han *ler*. Nu har vi verkligen fått tillbaka formen i spåret & jag är SÅ GLAD!! Gunde galopperade ut på spårupptagen, bromsade snyggt in vid spåret, går bakspår ca 5 meter för att sen vända i rätt riktning. Över spåret på åkern hade vår granne Lena gått med sin hund tillsammans med sin brorsdotter och hennes hund, Gunde kollade snabbt av övergången och tutade sen bara på. I spetsvinkeln däremot fick han jobba mer, tror att det gick lite för fort dit men han löste det efter en stund. Sumasumarum av spåren som gjorde mig på ännu bättre humor, är jag jätte glad över tipsen och råden vi har fått av LENA WALL som har hjälpt oss ur denna svacka *T*A*C*K*. Synd att det är lite långt att åka annars hade vi synts ofta *kram*

Vad gjorde jag då efter spåren.........åkte till Konsum för att handla lite och kom då på att bilen behövde tvättas på utsidan. Färden bar iväg mot Shell och det var många bilar i tvätt kön, visst inte bara jag som hade den tanken. det tråkigast var att bilen inte blev helt ren fast jag hade extra avfettning *grrr* fast den blev i varje fall mkt bättre.

Nu har Jennifer, vår älskade dotter vaknat efter sin eftermiddags lur och jag avslutar bloggandet för idag för att leka och mysa med henne *love*. Hundarna sover skönt i sina biabäddar så nöjda med dagen och det ger även oss ett behagligt lugn.

Tjingeling,

Ullis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0