Att ta hand om sig själv mitt i allt

ÄNTLIGEN har jag kommit gång med att ta hand om mig själv. Av någon oförklarlig anledning så åldras kroppen av sig själv och krämporna försvinner inte utan har en tendens att bli fler, himla konstigt tycker jag. Friskis & Svettis kortet köpte jag i början av januari men då tog influensan ett grepp om mig. När den var över så har den mesta tiden gått till Grimm och få resten att flyta på hemma och med jobben. MEN igår tog jag tag i saken kl 20.00 och gympade 1 timme och jag såg precis lika glad ut hela tiden som bilderna nedan, flåsade knappt *asg*

Klicka för att se filmen

Skämt och sider, det märks att man har hund och van att promenera mycket, benen kändes starka, likaså med flåset. Däremot mage, rygg, nacke, axlar och armar har rejält blivit försvagade och det är INTE bra men förhoppningsvis blir det bättre om jag får rutin på egen träning. När det gäller vikten så väger jag något mindre nu än innan jag blev gravid så det känns bra, vill gärna gå ner nått kilo till för att bli helt nöjd.

Om ni undrar hur det känns i kroppen idag så är det inga problem, tog det relativt lugnt på passet, träningsverken gör sig lite påmind i rygg/axlar. Jag är av den kalibern att jag brukar ge järnet när jag gör nått men så otränad jag är nu så vore det bara korkat för då att jag inte kunnat röra mig överhuvudtaget idag *asg* och det går verkligen inte för sig. Jag har nog blivit lite klokare med åren verkar det som *ler*.

Lite fokus på mig för omväxlingsskull, det är en mycket viktig del att vara rädd om sig för då har jag ork och kraft till övriga nära och kära.

Ännu ett klokt ordspråk:

"Ta inte livet allt för allvarligt, det är inte permanent"

Må så gott alla glada och även ni andra.

Ullis

Ps. Jag fick en gratis prova på biljett som jag gett till en mkt god vän och hoppas nu att hon kommer göra mig sällskap på passen, vi bor nära och kan samåka, sånt underlättar. Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0