Träning på Nacka Bk & Grimm

Igår träffades Carina m Ace och jag m Gunde på Nacka Bk för att träna och med störning eftersom Nacka i vanliga fall är en välbesökt klubb. Men tji fick vi igår, det var endast vi och 2 st som tränade agility, störningen på platsliggningen blev en aussie som sprang skällandes var på var runt banan, väldigt nyttigt.

Lydnaden i övrigt gick jätte bra för oss båda, Carina fick lite små tips av mig på saker hon gör som Ace läser av direkt och påverkar han, inga stora saker men ack så viktiga för att få en bra flyt.


Gunde gick som på räls genom momenten, tränade framåtsändande på koner fanns tyvärr ingen grupp att fråga. Carina kommenderade oss och Gunde gick bara på mina ord *hurra* sen kom vi till vår akilles häl, inkallande m läggande och ställande på 75 m, hör och häpna även detta moment flöt på bra, nått pip blev det annars kanon, full fart, bra ställande trots underlaget och läggande platt ner fast han gled en bit liggandes, vi körde flera gånger olika varianter men inget bakslag kom, gissa om jag var nöjd. Övade på att få en bättre position på Gunde, han ligger lite långt fram, Carina studerade oss och gav sin feedback med beröm *tack*.

Eftersom han var så taggade körde vi även "skall" lite tjuv blev det och han studsar något men det är ett moment vi brukar få bra på och som han gillar skarpt.

Så till älskade GRIMM, idag har det gått 1 vecka sen återbesöket och han har inte blivit sämre utan går något bättre ute fast det är marginellt. Inomhus så när han inte behöver så stödjer han inte på benet utan står på övriga 3. Stefan och jag har bestämt att han får äta klart antibiotika kuren på 3 tabletter 2 gånger dagligen i 20 dagar och får se vad återbesöket om 2 veckor säger, oron är stor och vi vill verkligen göra så mycket vi kan för älskade prinsen.

Vet inte om vi inbillar oss men Grimm är inte sig lik i blicken, antingen är det för han har ont trots alla mediciner eller så har han tappat gnistan en del. Klart det måste tära på honom, han blev skadad 10 november och det är en lång tid som varit jobbig för oss alla i familjen.



Mina tankar denna vecka går till Susanne med familj nu när Nova vandrat vidare över regnbågsbron *KRAM*

Dagens ordspråk "Ingen kan leva en annans liv"

Tjingeling,

Ullis

Kommentarer
Postat av: susanne

Tack Ullis! Jag hoppas att Grimm ska bli bättre, klart att han kroknar på att vara sjuk. En ståtlig rottis hane ska såklart busa omkring. Men håll ut. Hoppas vi kan ses snart kram Susanne!

2009-02-20 @ 23:39:00
URL: http://biggepojken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0