Pillertrillaren Grimm

Nu börjar alla trix att få i Grimm medicin sina, vi har provat på skinka, köttbullar, köttfärs, blodpudding, leverpastej, ost på tub, ost etc. Han har ätit mycket medicin sen i november så det är inte undra på att han oxå börjar bli trött på dem. Nu räcker det med att jag sträcker fram en skinkskiva för att han ska börja backa och då är det illa. Konkurens med Gunde fungerar inte heller vidare bra, vi tar TACKSAMT emot tips på nya lösningar. Det går inte heller pga storleken på medicinen att "trycka" ner den i halsen, glucosamin tabletten är STOR så det finns risk för kvävning sen är inte Grimm den hunden som det skulle funka på ändå om nu alla tabletter var av rätt format, Gunde däremot är lättare på så vis.

Sen kan jag inte förstå hur de tror att alla hundar slukar dessa stora rimadyl som är i en sockerbits storlek, Grimm går inte att lura trots att de säger att de ska smaka och lukta hundgodis. Jag har nu begärt att få de små rimadyl som är lättare att gömma i godsaker. Förhoppningsvis så kan han snart sluta med både rimadyl och antibiotikan men det behövs någon vecka till och 2 ggr per dag i en vecka är många gånger som tabletterna ska ner och det ska gudarna vet vilket tålamod som behövs på mornarna *ler*

Nått som är skönt är att Grimms mage mår bra, annars är det lätt att den kommer ur balans av alla medicin. Grimm hade magkatarr när han kom till oss men av det finns inga spår nu som tur är annars hade det verkligen varit tuft.

Skönt med en blogg när man kan skriva av sig frustrationen och ös nu på med tips!

Krameli kram,

Ullis

Kommentarer
Postat av: Ullis

Tack Jojo för tipset via msn, det ska jag testa och kolla upp!

2009-03-17 @ 14:05:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0