Pigg och trött

Ovan rubrik passar bra in på Grimm nu när han kan vara lös i skogen och få springa runt, efteråt sover han riktigt gott och verkar härligt nöjd med livet. Han har även ett viktbälte på benet enligt rekommendation från rehab, vikten består endast av en 5-krona så här i början. Det kommer blir massor med bad längre fram när vattnet blivit varmare, vi har tur som bor så nära havet, både Gunde & Grimm älskar att bada.

Grimm har full koll på mig när vi är ute och kommer in med jämna mellanrum för att tigga godis vilket jag uppmuntrar och ger utdelning.

Jennifer har kommit in i en underbar period och vi har väldigt mysigt tillsammans, gull unge. I helgen badade hon och Gunde i en vattenpöl i berget på tomten, Jennifer skrattade så hon kiknade när hon skvätte vatten på Gunde. Sen var det inte lika kul när han tog upp den mesta av utrymmet i pölen så hon inte fick plats för han flyttar inte på sig fast hon kämpar tappert för att få bort honom. Jag lärde henne knepet att ta upp en pinne och kasta åt honom bort från pölen men det är lättare sagt än gjort när man inte ens fyllt 3 år så jag fick hjälpa till och hon fick pölen för sig själv ett tag.

Stefan håller på att färdigställa altanen, nu är det fokus på trappan, tycker han är riktigt duktig, hobby snickare som han är! Trist är bara att han jobbar hela helgen *snyft*

Har lite utställningsplaner för Gunde under sommaren, återkommer med mer info.

Så till ett ordspråk "Man bör böja sig i stoftet när man har begått ett fel - men man bör inte bli kvar där"

Sjung och va glad!

Ullis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0