Flyt i träningen

Mia och jag träffades igår på södra och tränade hundarna i följande ordning, Kenzo, Gunde, Love och Grimm.

Vi träffade kl 18.30 och kl 20.00 försvann alla övriga från klubben så vi blev helt ensamma.

Träningen fungerade kanon, de som glänste lite extra för kvällen var Kenzo och Grimm. Mia's ord om Grimm gjorde mig jätte varm i hjärtat och det syns sån skillnad nu när vi tränat ihop ett tag, att det vuxit fram ett fint samarbete *love*.

Provade de nya svängarna med Gunde som Stefan tipsat om, när jag gjorde rätt fungerade de suveränt bra och Gunde vart helt taggad.

Efter träningen satte vi oss och planerade helgen, ser fram emot den fast det kommer lite mkt.

Förr (läs innan år 2005) gillade jag att ha veckorna full bokade men det gör jag inte längre ibland så blir det så ändå - that's life men försöker undvika det så gott det går. Denna vecka är sån som är propp full, i början av veckan blev jag lite apatisk och orkeslös vilket bara gör allt värre istället för att ta tag i det som behövs göras och sen vila. Nu ligger jag i fas igen men vakande imorse TRÖTT med lätt huvudvärk men det gick över med Red Bull och huvudvärkstabletter, nyttigt? Nä men går bra någon enstaka gång!

Till Er som har tonåringar hemma så har Mia Törnblom skrivet en ny bok "Du äger!" som handlar om att träna själens kondition.


Nu har Marabous släppt 2 nya smaker, det börjar droppa i mungiporna *asg* (hund skadad) när jag ser den vänstra, låter otroligt smarrigt!

Ordspråk "Ingen kan hjälpa den som inte hjälper sig själv!"

Over and out, för denna gång.

Tjingeling,
Ullis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0